Objavljeno: 19.09.2013 u 20:49 | Zanimljivosti | Komentara:

Liječnica “operirala” plišanog vuka i postala hit na Facebooku

Foto: Facebook

Foto: Facebook

DEVETOGODIŠNJI Joshua Wade iz Colorada nedavno je morao proći kroz neugodno iskustvo endoskopije zbog komplikacija izazvanih refluksom od kojeg pati otkako je bio beba.

Međutim, pedijatrijska gastroenterologinja Christine Waasdorp Hurtado učinila je nešto što je dirnulo mnoge koji su vidjeli fotografiju koju je na svom profilu objavio dječakov otac Kevin Wade.

Naime, liječnica se pobrinula i za plišanog vuka kojeg je Joshua poveo sa sobom u bolnicu. Primijetila je da plišani vuk ima oštećenje na tkanini i zašila ga je dok je Joshua bio pod anestezijom. Nakon svega, plišani je vuk dobio i zavoj, kiruršku masku i rukavice na šapama.

“Ta plišana životinja puno mu znači. To je njegova beba i sama činjenica da su se pobrinuli i za igračku jednostavno je lijepo. Liječnici su u današnje vrijeme na lošem glasu i uistinu je posebno kada vidite da su odvojili vrijeme da se pobrinu za tako malu stvar”, rekao je Kevin za CNN.

“Trebalo mi je pet minuta da to napravim, a Joshui je to puno značilo”, rekla je doktorica Hurtado koja je i prije izvela nekoliko operacija na plišanim životinjama kako bi djeci na neki način olakšala boravak u bolnici.

Kevin Wade objavio je priču na svom Facebook profilu, a ista se munjevito proširila društvenim mrežama i dosad skupila tisuće lajkova.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: