Objavljeno: 12.07.2016 u 11:50 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kada su se ove šestorke rodile, svi su pričali o njima. Kada vidite kako danas izgledaju, shvatićete i zašto

Prošlo je već više od 20 godina od kako su rođene prve uspješne šestorke na svijetu. Danas su okupljene i žele da podjele sa vama svoju priču.

Ova fotografija je napravljena 1983. godine kada je Dženet Volton rodila šestoro blizanaca!

volton-porodica (1)

Imati šestorke za ovu porodicu nije bilo ni malo lako, posebno za Dženet. Ljudi mogu lako da zamisle kako je imati dvoje-troje djece, ali šestoro je već teško izvodljivo, ali ova porodica je nekako uspjela da pregura.

Djevojčice su imale lijepo djetinjstvo i svu moguću ljubav pruženu od strane roditelja. Porodica Volton je redovno fotografisala svoju djecu kroz cijeli period odrastanja, pa čak i kad su same počele da postaju majke!

volton-porodica (2)

Roditelji su bili tu za njih kada im je trebalo i tako one mogu biti tu za svoju djecu. Sada su odrasle i zrele i svaka je riješila da prati svoj životni put. Počele su da se bave raznim profesijama koje su ih odvele na različite strane, ali je svaki momenat kada se okupe poseban.

volton-porodica (4)

Jedna od njih je postala stjuardesa, druga učiteljica, vlasnica prodavnice slatkiša, dok je jedna postala i majka. Sada svaka sanja da i sama postane majka, baš kao što je prva učinila jedna od njih, Sara.

volton-porodica (3)

Dženet je sada baka i gledaće svoje unučiće kako će da rastu, baš kao što je gledala njene šestorke. Zamislite samo koliko će Dženet imati unučića!

Ova porodica će biti ogromna! Čak i da svaka njena kćerka rodi po dva djeteta, to znači da će imati 12 unučadi!

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: