Objavljeno: 19.11.2016 u 12:06 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

‘KADA SAM GA NAPIPALA, OSTALA SAM U ŠOKU, BILA SAM PARALIZIRANA!’ Žena kupila u Zari haljinu, a kada ju je odjenula…

Cailey Fiesel iz New Yorka nemalo se šokirala kad je, prema vlastitoj priči, u svojoj novoj haljini iz Zare našla ušivenog miša, piše Telegraph.

zara-mis (1)

Gospođica Fiesel haljinu je kupila ovog srpnja u Zarinom dućanu u Greenwichu, Connecticut, a platila ju je 40 dolara. Prvi puta haljinu je obukla nekoliko tjedana kasnije i to prije odlaska na posao. No, uskoro je osjetila “uznemirujuće probojan vonj” iz haljine:

- Usprkos tome što je ustala od stola i malo prošetala, nije mogla pobjeći od smrada – stoji u tužbi koju je gospođica Fiesel predala na sudu u New Yorku.

- Osjećala sam kako mi nešto nadražuje nogu, ali mislila sam da se radi o šavu na haljini – rekla je 24-godišnja Fiesel za New York Post.

- Tada sam napipala haljinu i kao da sam osjetila neki senzor. No, kada sam okrenula šav haljine, vidjela sam da nije u pitanju senzor nego miš! Smrznula sam se – bila sam paralizirana od straha, u potpunom šoku. Moje oči su vidjele da je miš u haljini, ali moj je mozak govorio da je to nemoguće – opisala je Njujorčanka traumatično iskustvo.

zara-mis (2)

Gospođica Fiesel sada tuži Zaru za neodređeni iznos, a u tužbi stoji da je pretrpjela duševne boli i razvila veliki osip za koji kaže da je dijagnosticiran kao “bolest koju prenose glodavci”.

Glasnogovornik Zare rekao je da je tvrtka “svjesna tužbe te istražuje stvar u pitanju” i ponovio da tvrtka poštuje sve zdravstvene i sigurnosne standarde. Haljina je inače sašivena u Turskoj.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: