Objavljeno: 03.10.2016 u 14:26 | Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

Kada je poginuo život im se pretvorio u pakao: Gdje su i šta rade kćerka i žena Darka Radovanovića?

Kada je 11. juna 2011. godine medijima odjeknula vijest da su mladi pjevač i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, cijela Srbija je bila skrhana… Popularni pjevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote prije 6 godina u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Ivan Dobricic

Foto: Ivan Dobricic

Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i kćerkicu Laru, koja danas ima 10 godina.

Pjevač je svojevremeno za Story izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce djevojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest mjeseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvijek isplati.

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gdje ona ima svoj frizerski salon i gdje su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnijezdo.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i posljednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvijek govorio da Maja vodi glavnu riječ u njihovoj vezi, a potom i u braku.

Foto: Ivan Dobricic

Foto: Ivan Dobricic

- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju – govorio je.

Kada je 11. juna na svijet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara naslijedila maminu ljepotu, a tatin temperament i osmijeh.

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada dijelila sa pokojnim suprugom.

Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pjesme i sjećanja i da ta rana nikada neće zarasti.

Izvor: Kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: