Objavljeno: 03.10.2016 u 16:45 | Showtime | Komentara:

MARIJA POBIJESNILA: Zgaziću te kao bubašvabu! Da nije bilo Karleuše i mene ne bi stigao ni do 3. kruga!

Članica žirija “Zvezde Granda“ Marija Šerifović sinoć je u emisiji, kada je komentarisala jednog od takmičara, rekla da je Savo Perović “pikavac“ zbog visine, od čega je nastao pravi haos. Ovaj Marijin komentar izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

marija-bijesna-1

“Izađi mi na crtu da ga mjerimo. PS. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude “Pikavac““, reagovao je Savo na društvenim mrežama.

Ovaj poziv Perovića, Marija je procijenila kao uvredu i zato je oštro odgovorila, takođe na društvenim mrežama.

“Dragi, mali Savo… Razmišljala sam da koristim identični vokabular kao i ti, ali evo biću “fina“. Da ti nije bilo Jelene Karleuše i mene u prethodnoj sezoni “Zvezda Granda“, ne bi stigao ni do trećeg kruga. To sto si nizak, tačnije pikavac (što vrlo često znam da kažem i za sebe) nikada i nikako ti ne daje za pravo da me zoveš na crtu da mjerimo bilo šta, a ukoliko bi i došlo do toga vjeruj mi da je sve kod mene i duže i veće i šire. Tako da, nema potrebe lečiti frustracije na ovakav način iz nekoliko razloga… Prvo, nekulturno je, drugo zbog te količine nekukture gdje te vidim zgaziću te kao bubašvabu. I to će biti jako brzo! Vjeruj mi. Pozdrav, Marija Šerifović“, poručila mu je pjevačica.

marija-bijesna-2

Savo je potom pokušao da “spusti loptu“ i da smanji tenzije između pjevačice i njega, ali izgleda da je vrag odnio šalu i da je ozbiljno uvrijedio članicu žirija. Kasnije je sa svog profila i uklonio snimak u kojem se čuje da ga je Marija okarakterisala kao “pikavca“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: