Objavljeno: 21.06.2017 u 18:56 | Zanimljivosti | Komentara:

JEZIVA ISPOVIJEST SA BENZINSKE PUMPE: Neko je zakucao na vrata u toaletu – od kada sam ih otvorio više nisam isti

Korisnik Reddite pod nadimkom ChrisNelson93 podijelio je sa forumašima događaj koji mu je iz korijena promijenio život.

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Događaj koji ću vam opisati dogodio mi se sinoć i još uvijek se tresem. Prvo bih želio da vam se predstavim – ja sam običan radnik iz Amerike. Noću radim u Teksasu, ali kuća mi je u Luizijani, tako da svakog dana vozim sat vremena do i sa posla.

Kada idem na posao, uvijek stanem kod jedne benzinske pumpe gdje uzimam red bul i paklicu kamela. Toliko dugo svraćam tamo da me kasirka zna po imenu. Znam i ja nju – zove se Pem.

Koliko god puta da sam svraćao tamo, nikada nisam koristio toalet na toj benzinskoj pumpi. Sinoć sam, međutim, jeo takose i očigledno mi nisu prijali. Osjetio sam da mi stomak strašno krči i požurio sam ka toaletu.

Dok sam sjedio na šolji, čuo sam da neko ulazi u toalet. Nisam obraćao pažnju na to sve dok kroz prorez na dnu vrata nisam video stopala koja stoje direktno okrenuta ka mojoj kabini. Primjetio sam da je u pitanju žena jer su u pitanju bile japanke sa cvjetićima. Međutim, stopala su joj bila užasno prljava – kao da se nije tuširala minimum mjesec dana. Sjedio sam tako u tišini, čekajući da žena pokuca kako bih mogao da kažem da je zauzeto, međutim, ona je samo stajala preko puta moje kabine u tišini.

“Ko je tamo?” – pitao sam, pokušavajući da zvučim opušteno. Sa druge strane sam čuo neki šapat, ali nikako nisam mogao da razaznam šta govori žena sa druge strane. Sada već počinje da mi biva nelagodno, ali pretpostavio sam da je neka nesrećna beskućnica koja je skrenula s uma.

“Kabina je zauzeta” – rekao sam joj, već žestoko iznerviran. Tada je vrlo sporo zakucala dva puta na vrata. “Rekao sam, zauzeto!”. Ponovo kuca dva puta. Na ivici sam živaca.

“Gospođo, ” zaustio sam da joj kažem da prekine, ali ona je mene prekinula strašnim lupanjem po vratima. Zvučalo je kao da udara čekićem. Trajalo je dugo, a za to vrijeme je i šaputala i mumlala nešto.

U tom trenutku sam osjećao mješavinu straha i ljutnje. “U čemu je tvoj problem, bre?” – dreknuo sam. Ona je nastavila da lupa po vratima. Čuo sam i neko mljackanje. Onda je, napokon, progovorila. “Pusti nas unutra. Pusti nas unutra”. Mljackanje i lupanje je postalo glasno.

“Ostavi ne na miru ludačo!” – dreknuo sam. Gotovo u trenutku, zaista je prestala.

Vidio sam kroz prorez ispod vrata da se odmakla ka zidu, dalje od moje kabine. Naslonila se na zid i počela da klizi niz njega, sve dok na kraju nije sjela, nasuprot mojim vratima.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: