Objavljeno: 03.04.2016 u 10:46 | Zanimljivosti | Komentara:

Izgledali su kao normalan par, ali kada je istina izašla na vidjelo svi su ostali u šoku…

Društveni mediji su mač s dvije oštrice. Nesporazumi su uobičajena pojava na Facebook-u i Tviteru. Uzmimo na primjer iskustvo jednog korisnika u Kini. Gurnuta je u centar pažnje nakon što je objavila par fotografija koje su izazvale konfuziju u odnosima. Njene fotografije buknule su na interentu, ali ne i s namjerom kojom je ona htjela.

Mladić i njegova djevojka, rekli biste?

tajna-mladosti (1)

Velika prašina se digla kada je jedna korisnica društvenih medija na sajtu Weibo postavila sliku njenog oca i nje kad je bila mala.

tajna-mladosti (2)

U poređenju sa trenutnom fotografijom njenog oca, on izgleda kao da ne stari. Nije ni čudo što ga brkaju sa figurom dečka, a ne oca. I da li biste ikad pomislili da ima 47 godina?

Koja je tajna njihove mladosti? Njena majka takođe ima 47 godina, a mogla bi, po svemu sudeći biti sestra svojoj kćerki

tajna-mladosti (3)

Čak ni njena baka (očeva majka) ne izgleda kao da joj je 67 godina

tajna-mladosti (4)

Nakon iznenadne internet slave, djevojka je obrisala svoje postove rekavši da se nada da ljudi neće spekulisati o njenoj porodici sa zlobom.

Korisnica sa društvene mreže Weibo tvrdi da njena porodica nije imala plastičnu operaciju, iako su mnogi korisnici Weiba spekulisali da su imali neke hirurške zahvate ili fotošop.

Ovoj ljepotici sigurno zavide vršnjaci na tako mladolikim roditeljima…

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: