Objavljeno: 04.04.2016 u 8:20 | Zanimljivosti | Komentara:

Isti broj zvao 100 puta svaki mjesec: Ignorisala ga, a kada se javila – ŠOK!

Bojana Stojković (40), čistačica u Domu zdravlja Žagubica, u Srbiji, u samo dvadesetak dana prošlog mjeseca više je od stotinu puta nazvala ženu za koju se kasnije ispostavilo da je supruga njenjog ljubavnika, te ju je vrijeđala i prijetila, pišu srpski mediji.

zena-telefon

Količina uznemirujućih poziva rasla je svakog mjeseca. U januaru je ljubavnikovu ženu na fiksni telefon nazvala 90 puta, a u martu čak 110. Da sin zlostavljane žene nije sve prijavio policiji, pitanje je koliko bi puta čistačica nazvala ovog mjeseca.

“Ta je čistačica zla! Zvala ju je, uznemiravala i prijetila ženi koja je teško bolesna i koja je zbog stresa mogla završiti u bolnici i ne daj Bože…” pričaju mještani sela u kojem živi ljubavnik s obitelji.

Navodno je ljubavnik dobrih 25 godina stariji od svoje ljubavnice i nekoć je bio jedan od najvažnijih ljudi u selu.

“Bio je prosvjetni radnik. Ko je ta žena s kojom se spetljao a koja je zvala njegovu suprugu ne znamo, jer ovdje u selu nema ni jedne Bojane“, tvrde lokalni ljudi.

I u domu zdravlja i u općini, koja je njegov osnivač, guraju ovo sve pod tepih i odbijaju komentirati postupke svoje čistačice.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: