Objavljeno: 09.09.2016 u 11:40 | Zanimljivosti | Komentara:

ISPOVIJEST LJUBAVNICE SA PEN*SOM: Za pet mjeseci sam spavala sa 300 MUŠKARACA

Teško biste povjerovali ali je ona rođena kao muškarac, a iako ima samo 19 godina radi kao poslovna pratnja…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Tešen I Džej Tejlor je napravila profil na jednom sajtu za upoznavanje, a odmah je veliki broj muškaraca počeo da joj šalje poruke.

U svojoj ispovijesti ova studentkinja iz Češira u Engleskoj je otkrila da je svojim izgledom oduševila muškarce, ali i da je većina njih bila oženjena.

- Čeznula sam za tim da budem prihvaćena. Zaista se ne osjećam kao prostitutka, ne stojim na uglu i ne nudim se muškarcima – rekla je Tešen.

Ona je za pet mjeseci, koliko se već bavi ovim poslom zaradila ogromnu sumu novca, odnosno 40.000 funti, što je otprilike 47.000 eura, a dva sata druženja sa njom koštaju tričavih 400 funti, tačnije 500 eura.

Tešen je rođena kao muškarac a sa 13 godina shvatila je da se zapravo osjeća kao žena. Sa 16 godina oblačila je haljine, a njena porodica nikada nije mogla da je prihvati kao takvu pa se odselila od kuće.

Ubrzo je počela da posjećuje sajtove za upoznavanje a nakon tri mjeseca uslijedio je njen prvi sastanak sa četrdesetogodišnjim ljekarom koji je bio oženjen. Poslije toga, viđanje sa oženjenim muškarcima postalo je neki vid navike za Tešen.

- Naravno, osjećala sam izvijesnu grižu savesti, ali kada sam ih srela i kada sam saznala njihove priče, bilo mi je žao njih – objasnila je ova djevojka.

Kako je započela novi život i počela da zarađuje odlučila je da se upusti i u seksualne odnose. Ona je ispunjavala seksualne fantazije mnogim muškarcima. Otkrila je da su je svi klijenti gledali kao princezu ali i da joj novac nije bio glavni motiv za ovaj posao, međutim kada je dobila prvu zaradu, ne krije da je sve išlo lakše.

Samo u junu ove godine, Tešen se vidjela sa 30 muškaraca zahvaljujući kojima je za taj mjesec njena zarada iznosila čak 8.000 funti (više od 9.000 eura). Ona je odlučila da sav zarađeni novac štedi za operaciju pola koju želi da uradi, a u međuvremenu nastavlja da bude “tajna ljubavnica”.

Ne planira da odustane od ovog posla jer, kako kaže nije uvijek u pitanju samo novac.

- Postoje ljudi koji bi samo da proćaskaju uz kafu. Ja se nikada nisam osjećala seksepilnijom, muškarci mi neprekidno govore da sam ljepša od mnogih žena – završava svoju ispovijest Tešen.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: