Objavljeno: 09.09.2016 u 12:13 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

BIO JE ŽGOLJAVI KLINAC! Radio je 3.000 trbušnjaka dnevno i desilo mu se OVO (FOTO)

Sa preko 330 hiljada pratilaca na Instagramu, bodibilder Chul Sun, alijas azijski Arnold Švarceneger je vjerovatno čovjek sa najsavršenijim ‘siks pek-om’ na svijetu.

azijski-bilder (1)

Ipak, ovaj snagator nije uvijek izgledao tako. Nekada, on je bio mršavi tinejdžer sa manjkom samopouzdanja. Prije 12 godina, on je poželio da bude uvažavan od strane svojih vršnjaka i odlučio da postane ogroman. Zvuči kao događaj iz filma, ali tako je i bilo. Prije nego što je uložio ogroman napor i ugrijao šipke u teretani, bio je težak svega 57 kilograma.

- Niko me nije poštovao, ljudi su me stalno gledali ispod oka i omalovažavali – prisjeća se azijski Arni.

U jednom momentu on je radio 3 hiljade trbušnjaka dnevno, i to duži niz godina.

azijski-bilder (2)

- Sada, kada sam upućeniji u bodibilding, provodim mnogo manje vremena radeći trbušnjake, a mnogo više vremena posvećujem pravilnoj ishrani. Doduše, i dalje radim trbušnjake i vježbe za stomak svakog drugog dana po sat vremena. – kaže Sun.

Primjenjujući striktno visoko proteinsku dijetu, koja uključuje integralni pirinač, banane, proteinski šejk i suplemente, ovaj momak može da pojede i 1.5 kilograma piletine dnevno. Pored toga, on jede po 250 grama na svaka 3 sata i troši čak 450 eura na namirnice svakog mjeseca.

Sada, Sun je težak više od 100 kilograma, što mu je omogućilo da se bavi modelingom, kao i fitnesom. Najzad, njegova fizička korpulencija konačno mu je omogućila ono što je oduvijek želio – da bude poštovan od strane drugih.

azijski-bilder (3)

Njegova djevojka Su Jeong Kim priznaje da privlače mnogo pažnje kada su u gradu.

- Ponekad sam malo ljubomorna, ali razumijem da je on javna ličnost pa sam se prilagodila – kaže djevojka.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: