Objavljeno: 14.08.2016 u 12:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Iluzija zbog koje ćete se naježiti: Prvo što vidite na slici otkriće vam istinu o vama

Ovaj crtež napravio je Čarls Alen Gilbert 1892. godine, ilustrator iz SAD-a, kada je imao 18 godina. Danas se smatra jednom od najboljih iluzija svih vremena.

Na crtežu se nalaze dva prizora, a onaj koji vidite prvi otkriva puno toga o vama. Pogledajte crtež, a ispod njega saznajte vaše prave osobine.

lubanja-iluzija (1)

PRVO STE UGLEDALI LOBANJU

Može se reći da ste slobodnog duha, vrlo strastveni i jaki. Iako lobanja mnoge asocira na smrt i nešto loše, u ovom slučaju to nije tako. Ona pokazuje kako ste neustrašivi i mudri i imate sve karakteristike dobrog vođe. Vi znate kako da preživite teške trenutke i iz njih izvučete neke pouke.

Vi čvrsto stojite na zemlji svjesni da ćemo svi jednog dana umrijeti. Zbog toga izuzetno cijenite život i duhovni razvoj. Volite da provodite vrijeme sami i užasavate se ispraznih druženja i razgovora. S druge strane ponekad previše težite materijalnim stvarima pa ste zbunjeni sami sa sobom.

PRVO STE VIDELI ŽENU ISPRED OGLEDALA

Vi ste definitivno romantična duša koja pomalo živi u oblacima. Skloni ste sanjarenju, a mašta vam radi punom parom. Ponekad nemate dovoljno samopouzdanja i znate da budete pomalo pesimistični, odnosno da pamtite loše stvari u životu, a zaboravljate dobre. Skloni ste analiziranju svega oko sebe.

Vrlo ste pedantni, jako volite umjetnost i sve što je lijepo. Za vas ne postoje ružne stvari i ružni ljudi jer u svemu vidite nešto lijepo. Svjesni ste u kakvom svijetu živite i zato radije maštate o lijepim situacijama i priželjkujete da to zaista doživite u svom životu.

Da li se slažete sa ovom analizom?

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: