Objavljeno: 14.08.2016 u 12:21 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

NEPOZVANI GOST: Ušao u garažu po alat, a tamo ga dočekala zvijer od 140 kilograma

Situaciju koja se dogodila američkom građaninu u Teksasu ove sedmice niko ne bi poželio.

aligator

Doug Dallmer je u četvrtak navečer krenuo u garažu gdje mu inače stoji kosilica i niz drugih stvari i alata, da bi nakon otvaranja vrata shvatio da u njega gleda golemi aligator.

Gmaz težak 140 kilograma i više od dva i pol metra dugačak zavukao se kraj kosilice i nije izgledao kao da se planira pomaknuti, piše KPRC. Dallmer im je rekao: ‘Napravio sam dva koraka i glava mu je bila doslovce kraj mene.’

Odmah je kontaktirao policiju u Fulshearu koja je na svojim stranicama na Facebooku objavila fotografiju iz garaže. ‘Ovo se upravo događa na ranču Cross Creek. Znate da je vruće kad čak i aligatori traže zaklon i hlad’, napisali su u objavi.

Aligatora su uklonili stručnjaci za divlje životinje, ali ne bez borbe. Objavili su da će ga preseliti na farmu aligatora u El Campu u Teksasu te da se radi o ženki.

‘Kao što vidite, u početku je bila malo uzrujana, ali se brzo smirila i nije se povrijedila’, rekli su u policiji.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: