Objavljeno: 15.11.2015 u 20:30 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Evo kada nam stiže snijeg!

Sve nas zanima kada stiže snijeg a evo i kada će se to desiti. Naredne sedmice očekuje nas uglavnom sunčano vrijeme s dnevnim temperaturama od 11 do 20 stepeni Celzija.

snijeg

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini možemo očekivati više oblačnosti prije podne dok će u drugoj polovini dana prevladavati pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 14 i 20 stepeni.

Većina stanovnika BiH će u ponedjeljak biti boljeg raspoloženja uz primjerenu radnu motivaciju.

“Više opreza prilikom boravka na otvorenom neophodno je u jutarnjim i večernjim satima, kada će biti dosta hladnije u odnosu na ostatak dana. Također je, uslijed stabilnih vremenskih prilika, moguće i nešto veće zagađenje zraka u urbanim sredinama, o čemu bi trebali povesti brigu“, preporučuju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Sunčano vrijeme i u utorak s najvišim dnevnim temperaturama zraka između 13 i 20 stepeni.

Blagu promjenu temperature možemo očekivati u srijedu, kada će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati između 11 i 17 stepeni.

Već u četvrtak očekuje nas ponovo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, s najvišim dnevnim temperaturama zraka od 11 do 20 stepeni Celzija.

accu-prognoza

Prema podacima AccuWeathera u BiH se od 23. novembra očekuje nagla promjena vremena, pa su u srijedu (25. novembra) najavljene i snježne padavine.

Izvor: klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: