Objavljeno: 16.11.2015 u 10:21 | Featured, Svijet | Komentara:

SMRT PRED KĆERKINU SVADBU Muž dobio infarkt tokom seksa u đakuziju, srušio se na ženu i – udavio je

Čarls (67) i Doroti Mekenzi (63) preminuli su u đakuziju jednog meksičkog hotela, gde su došli kako bi prisustvovali vjenčanju svoje kćerke. Par je vodio ljubav, kada je Čarls pretrpio srčani udar i preminuo na licu mjesta. S obzirom da se u tom trenutku nalazio na svojoj supruzi, njegovo beživotno tijelo prtislo je nesrećnu Doroti prikovavši je za dno đakuzija, gde se i udavila.

par-kanada-f

Njihova teijla sutradan je pronašla je kćerka. Oni su u Meksiko došli nekoliko dana prije kćerkinog vjenčanja, koja je trebalo da se uda u “Playasar palasu”, istom hotelu u kojem su joj roditelji stradali.

Prijatelji nesrećnog para bili su u šoku.

par-kanada

- Oni su bili divni ljudi. Strašno je stradati na takav način. Oduvijek su bili ljubazni, vedri i nasmijani – rekla je njihova prijateljica Suzan Mekdonald.

Portparol hotela saopštio je da nema znakova nasilnog ulaska u sobu, a patolog je u svom izveštaju potvrdio gore navedene navode, da je par preminuo nesretnim slučajem.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: