Objavljeno: 10.01.2014 u 16:39 | Hrana i piće, Zanimljivosti | Komentara:

Dizajnerski pištolj za kobasice

Nizozemski student dizajna Iskander van Wagtendonk izmislio je ovaj elegantni pištolj za kobasice kao dio svog diplomskog rada. Kao prvo, Nizozemac, kao drugo, dizajnerski pištolj za kobase, kao treće – ljubomorni smo, pakleno smo ljubomorni. Pa nismo li pobogu mi Hrvati nacija od svinjokolje, a ne tamo neki Nizozemci, tulipani, štogod!? Uglavnom, gledajte i divite se, mi smo već pustili suzu…

pistolj-kobase-kolinje-nizozemska-hipster

Duboko se ispričavamo veganima i ljudima koji ne jedu životinjsko meso, ali nama mesožderima je ovaj gadget tako zgodan da smo ga jednostavno morali nahvaliti i to podijeliti sa svijetom. Jer pravi frajer neće kupiti vrhunske kobase – on će ih napraviti svojim rukama!

Jeste li spremni da vaše ruke budu zaslužne za najbrže i vizualno najsenzualnije punjenje kobasica ikad? Koristeći ovu​​jednostavnu, a opet očaravajuću napravicu, možete klasično napuniti kućište ukusnim mljevenim mesom i proizvesti svoje kobasice u neograničenim količinama. Još ako vas vide susjedi, zagarantirana vam je titula “baje sela”!

pistolj-kobase-kolinje-nizozemska-hipster-2

Ovaj se kickass gadget zove “Worstmaker” (naravno, “worst” je kobasica na nizozemskom), no, sudeći po njegovim kvalitetama, senzualnosti, seksualnosti i učinkovitosti, mislimo da bi se uskoro mogao zvati Best Worstmaker Ever! Iskandera van Wagtendonka za načelnika Županije!!!

Izvor: punkufer.dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: