Objavljeno: 28.09.2017 u 12:12 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Cijeli dan sam provela mazeći i njuškajući SAPUN koji se stvorio u kupatilu: A onda mi je kćerka rekla odakle ga je donijela i ŽIVOT MI SE ZGADIO

Ešford Evans, majka troje djece i blogerka, shvatila je koliko život sa klincima zapravo može da bude opasan, naročito ako ni trenutka ne sumnjate u njihove postupke.

pisoar-sapun2

- Bila sam na putu i konačno se vratila kući, a u kupatilu sam zatekla ovo. Imao je prijatan citrusni miris, ali nikako nisam bila sigurna šta je tačno u pitanju. Cijeli dan sam provela vraćajući se u kupatilo da ga uzmem u ruke, njušnem i pokušam da odgonetnem o čemu se radi. Kako mi nikako nije išlo, na kraju sam pitala kćerkicu, Ini, odakle se taj “sapunčić” stvorio tu.

- Mini (moj sin, a njen brat) ga je našao u toaletu za dječake u teretani – glasio je odgovor.

pisoar-sapun

- I tako sam cijeli dan provela gladeći i njuškajući kockicu po kojoj muškarci piške. I eto vam dokaza zašto u kući sa troje djece ne treba da vjerujete nijednom novom predmetu koji se pojavi u kući – zaključila je ova majka.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: