Objavljeno: 13.11.2017 u 13:17 | Zanimljivosti | Komentara:

Čestitala sam mužu prvu godišnjicu braka: Odgovorio mi je šta trenutno radi i UNIŠTIO ME

Džuli Roberts (47) upoznala je svog supruga Pita Mensfilda putem aplikacije za upoznavanje, i to 2014. godine. Nakon godinu i po dana zabavljanja uslijedilo je vjenčanje.

duzli-roberts (1)

Međutim, umjesto da uživaju u prvim mjesecima zajednice, svega šest mjeseci po vjenčanju Džuli je saznala da boluje od raka kože. A to nije bio kraj gorkim pilulama koje joj je život sevirao.

Uslijedile su burne svađe, a u toku jedne od njih, prisjeća se Džuli, Pit joj je rekao da je “zaslužila da oboli od raka”.

Mjesec dana kasnije trebalo je da proslave godišnjicu braka na Kipru. Međutim, na kraju je ona otišla sa kćerkom bez muža, ali mu je poslala mejl.

- Nije nam išlo najsjajnije u posljednje vrijeme pa sam pokušala da to nekako izgladim. Dok smo bile na Kipru, poslala sam mu mejl u kome sam mu čestitala godišnjicu braka – kaže Džuli. I uskoro je uslijedio odgovor koji nije mogla ni da sanja.

- Upravo sam je proslavio i to uz najbolji se*s koji sam ikada imao, sa svojom se*si djevojkom – glasio je odgovor njenog muža. Sada ću da je odvedem u neki lijepi restoran na večeru, zahvaljujući ovim silnim parama koje zarađujem – glasio je odgovor.

- Srce mi se slomilo, a samopouzdanje nestalo. Nisam mogla da vjerujem da je čovjek koga sam toliko voljela tako grozan – kaže Džuli. Ispostavilo se da on zaista ima ljubavnicu već četiri mjeseca, dakle sve je počelo osam mjeseci nakon vjenčanja, te je Džuli podnijela zahtjev za razvod.

duzli-roberts (2)

Međutim, Džuli je zadesila i jedna izuzetno srećna okolnost – prije dva mjeseca dobila je potvrdu da je rak nestao, a sada ima i vjerenika, Endija (28).

- Iako je mnogo mlađi od mene, odnosi se prema meni sa nevjerovatnim poštovanjem. U jednom trenutku sam zaista bila na dnu, sada je sve ponovo na svom mjestu – kaže Džuli.

Njena priča završila je u britanskim medijima, pa su pitali i Pita za njegovu stranu priče:

- Prosto sam se odljubio od nje i upoznao nekog novog. Znate li zašto je uopšte dobila rak? Jer je bila zavisna od solarijuma, išla je tamo pet puta nedeljno. Samo sam rekao da mi je nije žao jer je sama sebi to uradila. Sve u svemu, nikada je nisam ni volio, ona me je pritiskala da uđemo u brak – zaključuje Pit.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: