Objavljeno: 13.11.2017 u 12:13 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ona je najseksepilnija fitnes instruktorka: Danas se svi okreću za njom, a prije šest godina bila je DRUGA ŽENA!

Fizički izgled i te kako može da se promijeni, ako imate želju za tim. Fitnes instruktorka Melisa Alkantrana je primjer čelične volje. Metod njene transformacije bilo je vježbanje i ovo su rezultati.

instruktorica-vjezbanja (2)

Melisa ne krije svoje stare fotografije, naprotiv. Rado ih objavljuje jer one najbolje oslikavaju razmjere njene transformacije.

Imala je ranije određeni višak kilograma, u međuvremenu je postala mama, a onda je korak po korak “gradila” svoje mišićavo tijelo.

instruktorica-vjezbanja (3)

I kako to obično biva, nakon ovakvih transformacija poraste samopouzdanje, ali i želja za novim, stilskim promjenama izgleda. Melisa je neko ko vizuelne eksperimente obožava.

Ali je i neko ko rezultate svog truda umije da prikaže veoma provokativno, ističući seksepil koji u “njenom novom tijelu” dolazi do izražaja.

instruktorica-vjezbanja (4)

Njena velika podrška posljednjh šest godina bili su suprug i kćerka koje je bila najbliži svjedok promjena izgleda svoje majke.

instruktorica-vjezbanja (5)

Da li ste vi spremni za promjenu svog izgleda?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: