Objavljeno: 20.04.2017 u 10:56 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Bila je sasvim prosječna djevojka: Danas ima NAJVEĆE GRUDI u Evropi, a pravi ŠOK slijedi kada joj vidite lice (FOTO)

Martina Big (28) je stjuardesa iz Njemačke i kaže da je oduvijek sanjala o tome da postane ‘egzotična Barbika’. Svoj san je ostvarila brojnim plastičnim operacijama, i još brojnojim odlascima u solarijum. A rezultat? Pogledajte ga i sami.

martina-big (4)

Ovako je Martina izgledala prije bilo kakvih hirurških intervencija.

martina-big (3)

Onda je poželjela da liči na Pamelu Anderson, ali je, nakon što je to postigla, zaključila da Pamela “nema dovoljno oblina”, pa je riješila da je prevaziđe. Uz to, željela je i da vidi koliko tačno može da potamni.

I tako je postala ovakva. Sve je počelo 2012. godine, kada ju je dečko ohrabrivao u namjeri da postane manekenka. Onda je prvo krenula sa solarijumima, pa je prešla na injekcije melatonina. I ništa joj nije bilo dovoljno tamno, niti su joj grudi ikad bile dovoljno velike.

martina-big (1)

- Ne želim da imitiram crnkinje. Želim da kreiram jedinstveni, egzotični Barbi look sa tamnom kožom, platinastom kosom i prenaglašenim oblinama. Tako želim da izgledam – kaže ona medijima.

I kako kaže, trenutno je prezadovoljna svojim izgledom, jer upravo je o tome maštala. Sve operacije je već izvršila, osim podizanja zadnjice koje će, kaže, obavezno uraditi ove godine.

martina-big (2)

U svemu je, pordžava i dečko koji je sam išao na injekcije za tamnjenje.

- Nisam baš htio boju kao Martininu, ali svakako je podržavam i dopada mi se kako izgleda – kaže on, i dodaje da mu laska što je dečko žene sa najvećim grudima u Evropi.

- Nadam se da će Martina i ubuduće nastaviti da uvećava grudi, zadnjicu, usne i da će nastaviti sa injekcijama – kaže on, jer, smatra, poslije svake operacije ona je sve ljepša.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: