Objavljeno: 06.01.2014 u 10:47 | Zanimljivosti | Komentara:

Besplatni Lamborghini možete dobiti u Dubaiju, uz jedan uvjet

Kako bi potaknuli bogataše da kupe njihove nove luksuzne stanove, tvrtka Damac u Dubaiju je odlučila ove godine ponuditi Lamborghini Aventador uz premium stanove.

besplatni-lamborghini

Lamborghini Aventador prilično je skupa jurilica, no u Dubaiju ga možete dobiti besplatno. Dobro, ima jedna kvaka. Besplatno ćete ga dobiti ako kupite luksuzni stan tvrtke Damac, a cijena stanova starta od dva milijuna dolara. Ova ponuda dio je promocije za ovogodišnji Dubai Shopping Festival, rekli su iz tvrtke za Emirates 24/7, a radi se o njihovom novom projektu hotelskih stanova Damac Maison

Iz kompanije kažu i da kupci njihovih drugih nekretnina mogu besplatno dobiti BMW ili Mini Cooper, naravno ovisno o kvadraturi koju kupuju.

Lani su kupcima stanova nudili Audijeve modele R8, A8, A6 i A4, također ovisno o veličini stana.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: