Objavljeno: 19.08.2014 u 19:08 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Astro-numerologija: Koji je vaš broj?

Numerologija je nauka koja se bavi proučavanjem brojeva, a osnovno načelo je da se svi brojevi svode na jednu cifru i taj jedan svedeni broj ima svoje značenje. Zašto govorimo o astronumerologiji? Svaki broj ima analogiju značenja sa određenom planetom, pa zato spajamo ove dvije nauke u jedinstveno značenje.

astronumerologija-koji-je-vas-broj

Dakle, kako odrediti koji nam je broj lični i daje naše osnovne osobine, a koji je broj našeg životnog puta i upućuje nas na određene zadatke i situacije koje treba uspešno da savladamo. Lični broj dobijamo kada gledamo samo dan rođenja i ukoliko je dvocifren datum, svedemo ga na jednu cifru. Daćemo primer:

Ako je neko rođen 25.7.1980.
Lični broj je 2+5=7

Životni put je sabiranje svih brojeva iz datuma rođenja, na primer:
2+5+7+1+9+8+0=32=3+2=5

Lični broj

Prvo ćemo se pozabaviti ličnim brojem. Ako je vaš lični broj:

1
Vi ste ambiciozni i otvoreni, jer Sunce vlada brojem 1. Stvoreni ste za javna zanimanja, ne zadovoljavate se prosekom. Autoritativni ste i rođeni vođa. Ljudi poštuju vaše mišljenje. Postižete rezultate u svakoj vrsti takmičenja, vi ste rođeni pobednik. Obratite pažnju na ishranu, jer krvni pritisak i holesterol mogu biti vaš problem, ukoliko se suviše hedonistički ponašate.
2
Osećajni ste i osetljivi, vaša planeta je Mesec, pa lako i brzo menjate raspoloženja. Volite svoju porodicu, ali vas lako uvredi svaka sitnica. Dobri ste u zanimanjima povezanim sa decom, ili medicinom. Imate dobru intuiciju. Volite da putujete. Osetljivi ste na promene vremena i mesečeve mene. Obratite pažnju na poremećaje rada štitne žlezde pod uticajem stresa i opuštajte se.
3
Jupiter je vaš vladar, a vi ste rođeni svetski putnik i osoba koja aktivno utiče na društvena zbivanja u svojim okvirima. Odlični ste u politici i medijima. Dinamični ste i ne drži vas mesto. Čim vam nešto dosadi, tražite nove ciljeve. Verujete da imate sreće u životu.Lako dobijate na težini, pa obavezno povedite računa o svom režimu ishrane i ne jedite u večernjim satima.
4
Ozbiljna i odgovorna osoba pod uplivom Saturna. Sve što radite je posvećeno i studiozno. Vredni ste i spremni da izdržite sve životne nedaće i poteškoće. Doživlajvate duboku starost, a kako vreme odmiče, tako vam je život bolji i srećniji. Podložni ste problemima sa pokretljivošću zglobova i osteoporozom. Mudri ste i treba da radite kao savetnik i kao predstavnik naroda.
5
Ne zna se da li ste vragolastiji vi, ili vaš vladar Merkur. Vi ste inteligentni i pronicljivi. Imate jaku logiku, ali ste nemirnog duha. Pisana reč i sva zanimanja povezana sa govorom i pisanjem su ono što vam odgovara. Mladoliki ste čak i u poznim godinama, vitki i sitnije građe. Komunikacije vam idu odlično. Problem možete imati kada su u pitanju neuroze, pa se opuštajte često.
6
Porodičan ste tip. Volite ljubav, decu i toplinu doma. Vi ste lepi,šarmantni i ljubazni. Dobro je ako se bavite finansijama, ili uslužnim delatnostima kao ugostiteljstvo, frizersko-kozmetičarski poslovima ili aranžiranjem bilo čega. Obratite pažnju na genitalne organe, moguće su upale i unosite dovoljno tečnosti svakog dana. Budite okruženi ljubavlju i dajite poklone kad god ste u prilici.
7
Vi ste pod uticajem sudbine, vaš vladar je Neptun, ili po nekim tumačenjima Južni Mesečev čvor-Ketu kod Indusa. To znači da imate više od intuicije i da predosećate stvari i da su zanimanja kao detektiv, ili analitičar, kao i savetnik stvorena za vas. Dubokog ste pogleda, jako privlačite ljude oko sebe. Čuvajte se nezgoda u kretanju, budite uvek odmereni i pažljivi. Vitalni ste i lako se oporavljate.
8
Vaš vladar je Pluton i vi ste savršeni poznavalac tajni ljudske duše, pa ste odlična psiholog, psihijatar, socijalni radnik, kriminalističar. Lepi ste i na nauobičajen način. Posedujete neverovatnu energiju i lako se izborite sa svakom situacijom koja vam se nađe kao prepreka. Imate jaku moć regeneracije i pobeđujet bolesti. Obratite špažnju na probleme sa varenjem i redovno izlučivanje.
9
Mars-moćna ratnička planeta vlada vama, ali u našem vremenu on adaj esportiste i takmičare, ljude nesalomive volje i one koji nikada ne odustaju.Vi ste mišićavi, čvrsti, izdržljivi i u odličnoj formi. Jedini izvor problema sa zdravljem, moeže biti preterivanje u sportu ili radu, ili povreda. Budite oprezniji. Vi ste pokretači događaja i dobro je ako ste direktori, ili u vlasti.

Broj životnog puta

Ako vam je broj životnog puta :
1
Sledite svoje ambicije i idite do vrha. Lekcija je naučiti da pobedite.
2
Ne sakrivajte emocije.Volite i budite voljeni, što više ljubavi dajete-bićete srećniji.
3
Sreća i dobre prilike su pred vama. Nikada ne zaboravljajte svoje dobrotvore.
4
Vaš život je u vašim rukama. Lekcija je red, rad i disciplina. Vi ste graditelj svog života.
5
Pišite, mislite i ne pričajte uzalud. Vaše ideje su izvor vašeg blagostanja, materijalizujte ih.
6
Divite se drugima, a ne sebi. Lekcija je biti brižan i odgovoran za sve drage ljude oko vas.
7
Ne optužujte sudbinu za sopstvene neuspehe. Lekcija je pokazati istrajnost i prevazići prepreke.
8
Sve što radite mora biti po moralnim i pravnim zakonima. Budite pošteni i bićete nagrađeni.
9
Vi ste onaj koji okuplja i pokreće mlađe, ili slabije. Dajte sve od sebe za humane i opšte ciljeve.

Izvor: prva.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: