Objavljeno: 09.02.2014 u 23:15 | Zanimljivosti | Komentara:

Američki olimpijac se zaglavio u toaletu pa razvalio vrata

Bivši igrač NFL timova Bafalo i Grin Bej ostao je zarobljen u toaletu bez mobilnog telefona, a nije mogao da sačeka dolazak cimera.

dzon-kvin-foto

Džon Kvin, član američke bob reprezentacije pohvalio se na društvenim mrežama fotografijom na kojoj se vide razvaljena vrata u hotelskoj sobi u Sočiju.

Kvin je objasnio da se zaglavio u toaletu i da je morao da razbije vrata kako bi izašao napolje. On nije ponio mobilni telefon sa sobom, a njegov cimer je u tom trenutku bio u teretani.

Teška vrata nisu izdržala udarce Kvina, što i nije neobično imajući u vidu činjenicu da je on bivši NFL igrač.

Kvin je 2007. godine bio član Bafalo Bilsa, potom i Grin Bej Pekersa. Kada je odlučio da se ne bavi više američkim fudbalom prešao je na bob i postao reprezentativac SAD.

Izvor: www.kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: