Objavljeno: 16.08.2016 u 19:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Ako vidite gvozdeni novčić ovako zabijen u bravi vašeg automobila, NE PIŠE VAM SE DOBRO!

Jedna od životnih nesretnih stvarnosti je da kada su u pitanju inovacije, lopovi su daleko ispred svih. Za svaku metodu kojom ih pokušavamo osujetiti, oni nekako nađu način da je izbjegnu.

novac-u-bravi-1

Najsmješnije od toga je da neke tehnike kriminalaca uopšte ne zahtjevaju skupocjenu i naprednu tehnologiju. Vjerovatno niko od vas ne bi pomislio da nešto tako jednostavno i obično poput gvozdenog novčića može biti alat za krađu automobila.

Naime, vjerovali ili ne, ali lopovi imaju metodu kojom zaglave novčić u ručki vrata vašeg automobila, te vas prate kući. Kada daljinskim zaključate vrata, novčić spriječava mehanizam da se zaključaju vrata sa suvozačeve strane.

novac-u-bravi-2

Treba li uopšte reći da nakon što uđete u kuću lopov bez ikakvih problema može ući u vaš ne zaključani automobil?

Ne zaboravite da podjelite ovu veoma važnu informaciju sa vašim prijateljima.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: