Objavljeno: 14.12.2017 u 21:15 | Zanimljivosti | Komentara:

3 stvari koje privlače nesreću u vaš život: Riješite ih se i odmah će vam sve krenuti na bolje!

Ove tri stvari nas koče da budemo sretni. Trebamo ih se osloboditi i sve će biti mnogo bolje.

Težnja za savršenstvom

zabrinut-mladic

Trebate prihvatiti da ne može sve biti savršeno i da niko od nas nije savršeno. Vaše je da se potrudite, ali nemojte pretjerivati i očajavati jer nije ispalo baš savršeno.

Negativan stav

Negativnim mislima ćete samo sebe sputavati i nećete uspjeti. Zato je bolje da razmišljate o nečemu lijepom, o nečemu što vas čini sretnima.

Tako će vam se više lijepih stvari dešavati. Vjerujte u to. Možda mislite kako pozitivnim stavom nećete ništa promijeniti, ali hoćete.

Život u prošlosti

Neke stvari koje su nam se desile su veoma bitne za nas. Nema ništa loše u tome da ih se prisjetimo. Ono što je loše jeste da živite u prošlosti i zanemarujete sadašnje vrijeme.

Zašto se mučite razmišljajući o nečemu lošem što vam se desilo? Zašto razmišljate puno o bivšim ljubavima i ne dozvoljavate novim da uđu u vaš život? Odmaknite se od prošlosti i više se fokusirajte na budućnost.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: