Objavljeno: 16.07.2015 u 9:02 | Zabava | Komentara:

STATUS KOJI JE NASMIJAO REGIJU: Hrvat uputio otvoreno pismo 50 Centu

Jadranka Hodaka silno je pogodila je vijest o bankrotu repera 50 Centa pa mu je posvetio status na Fejsu. Jadranko je na duhovit način objasnio koliko ja ova vijest nebitna za ljude s ovih prostora.

50-cent

Dragi moj prijatelju, 50 Cent!
Prijatelju moj Fifty Centče. Čitam danas, pišu da si bankrotira. To me jako pogodilo. Bio si i u dnevniku, odma nakon priloga iz BiH. Ne znam što bi reka… evo mi suza suzu goni, a ja ih jezikom berem, nedam da sa obraza kaplju. Zva sam i mater u Liku, da joj velim za tebe. Odma je po glasu znala da nešto ne valja… pitala me “Sine… što je bilo!?“… ja joj reka da sjedne… a onda… reko… “Mati… Fifti Sent je bankrotira“. Tišina je bila mučna. Trajala je nekoliko sekundi, a meni se činila ka vječnost… a onda sam začuo mater gdje jeca, i govori mi “Sine, reci da lažeš!?!?“… reko “Ne lažem mati, istina je!“… 2 smo sata zajedno plakali. Viče mati “Sjećam ga se ka dan danas sa onim zlatnim lancem od 9 kila okovrata!“… a ja grizem jastuk, plačem, urlam, samo da me mati ne čuje te ju dalje čujem kako kroz suze govori “Ja ka da ga sad vidim, ona mu kapa ukoso, hlače napo guzice, potkošuljca neka nanjem… jooooooj!!!“… pa opet plač.
Noćas oka sklopit neću… neću i ne mogu. Mati i ja smo se dogovorili, ona će ti proslijediti cijelu sljedeću penziju a ja se odričem mjesečne naknade sa biroa. To će ti sve zajedno biti oko 300 eura. Znam da ti to nije dosta ni za ugradnju zlatnog zuba, dvojke gore desno, al je od nas… od srca!
Idem sad… snage u meni više nema.

Jadranko-Hodak-Fejsbuk

Status je postao viralan, a komentara je iz sata u sat sve više i više.
Što vi mislite?

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: