Objavljeno: 17.07.2015 u 19:08 | Auto & Moto, Zabava | Komentara:

Samo kod nas: Ovakve tablice na automobilu još niste vidjeli!

Fotografije dva “poršea“ sa registarskim tablicama “IDEMO“, koji su prošli centrom Beograda, izazvale su veliku reakciju, a na naše pitanje “ko ovo vozi“ dobili smo odgovor.

tablice-idemo-f

Momci su se sami javili, oduševljeni što njihovi ljubimci nisu prošli nezapaženo. Vlasnik crnog “poršea“ je Dražen iz Banjaluke, a metalik sivog Daniel iz Ćuprije. Obojica trenutno žive u Stokholmu i u Beogradu su bili samo na nekoliko dana, ali su se dobro proveli.

Svoje ljubimce na četiri točka često fotografišu i te slike postavljaju na društvenim mrežama, pa ukoliko niste uspjeli da ih vidite u Beogradu, Banjalicu, Ćupriji, negdje na putu ili u Stokholmu evo sada prilike.

Izvor: mondo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: