Objavljeno: 03.08.2013 u 9:53 | Video, Zabava | Komentara:

Reklama za grudnjak koja će se poigrati vašim razumom (VIDEO)

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

Tvrtka Wacoal Mood smislila je originalnu reklamu nakon koje ćete zasigurno ostati zbunjeni. No, zbunjenost bi trebala biti manja ako znate da se tvrtka nalazi na Tajlandu, gdje su ovakve stvari svakodnevica.

Reklama za grudnjak k’o reklama za grudnjak – zgodna djevojka se zavodnički smješka, pa se kadar seli na njeno poprsje i poluotkopčanu košulju, njene manikirane ruke senzualno otkopčavaju gumb po gumb… Sve ste to vidjeli već bezbroj puta.

Ono što će vas šokirati je kraj reklame. Tome se nismo nadali. Ili možda ipak jesmo budući da reklama dolazi s Tajlanda, a tamo je, kao što već znate, lako doći u zabludu ovakvog tipa. Pogledajte!

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: