Objavljeno: 14.07.2013 u 11:30 | Savjetnik, Vijesti | Komentara:

Želite ljetovati u Crnoj Gori, saznajte kakve vas cijene tamo čekaju!

sveti-stefanMali vodič kroz cjenovnik ovogodišnje ponude na budvanskoj rivijeri, od 3.000 eura za najluksuznije apartmane do svega 10 eura za privatne sobe

Prema podacima koje ovih dana objavljuju srbijanski mediji, kao što je i za očekivati, najposjećenija je Budvanka rivijera, a najskuplji za Sveti Stefan.

Također, zvanični podaci pokazuju i da su hoteli, premda skupi, gotovo skroz popunjeni, dok je privatni smještaj poprilično prazan. Ipak, budvanski ugostitelji nisu zadovoljni posjetom i kažu da špic sezone tek slijedi.
Najviše gostiju očekuje se iz Rusije i zapadne Evrope.

Srbijanski portal Blic zavirio je u cjenovnik usluga na Budvanskoj rivijeri, pa nije zgoreg da ga upoznate ukoliko se ovog leta zaputite ka crnogorskom Jadranu.

Cijene su u eurima:
* Apartman u hotelu Sveti Stefan 3.000
* Sobe – hoteli 25 do 250
* Privatni apartmani 15 do 25
* Sobe – privatni smještaj 10 do 15
* Piza parče 2
* Pizza u restoranima 5,50 do 15
* Hamburger (na šetalištu) 2
* Kolači 2 do 5
* Pivo 2
* Sok 2
* Kugla sladoleda (šetalište) 1-1,5
* Koka-kola 1,2 do 3
* Espreso 1,2 do 3
* Kapućino 1,5 do 3,5
* Ležaljke 3 do 50

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: