Objavljeno: 25.12.2016 u 9:51 | Svijet, Vijesti | Komentara:

VIJEST KOJA JE ODUŠEVILA SVIJET: Đoković i Ronaldo donirali 5 miliona dolara za djecu Sirije!

Novak Đoković i Kristijano Ronaldo nerijetko postide cijeli svijet svojim izjavama ali i djelima. Ovaj put dvojica najpoznatijih sportista u svijetu su dali podršku djeci Sirije i svim ljudima koji ispaštaju nedužni u ratu.

ronaldo-djokovic (1)

Nole i Ronaldo ovim gestom žele skrenuti pažnju sa svojih imena, karijere i zasluga te cijelom svijetu poslati poruku na ono što se dešava u Siriji i Palestini, šireći poruku mira i nade da će nekad stati njihova patnja.

Siguran je, prenose mediji, da oni koji mogu i imaju medijski prostor, ovakve teme imaju obavezu forsirati, inače će, kao i uvijek, ostati u sjeni i nedorečene, a krv će nastaviti da lije.

ronaldo-djokovic (2)

Novak i Ronaldo su uplatili 5 miliona dolara a prema njihovim riječima neće stati da pomažu narod Sirije, prenosi AP.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: