Objavljeno: 21.10.2015 u 10:21 | Vijesti | Komentara:

VELIKA TUGA: Najnovije vijesti o stanju Michaela Schumachera

BERLIN – Sedmostruki svjetski šampion u F1 Nijemac Michael Schumacher nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, najnovije su vijesti iz Berlina.

schumacher

Schumacher se oporavlja od teške povrede glave koju je zaradio krajem 2013. na skijanju u Francuskoj. Nemački i britanski mediji navode da Michael Schumacher sada ima oko 45 kilograma.

Slavni Nijemac je mjesecima bio u indukovanoj komi, a oporavljao se u bolnici u Grenoblu do septembra 2014. Nijemac je po buđenju iz kome prebačen na kućno liječenje u svoj dom u Švajcarskoj gdje se i danas nalazi.

O zdravlju Michaela Schumachera trenutno brine nekoliko desetina medicinskih stručnjaka, koji ne žele da daju informacije medijama o liječenju višestrukog šampiona F1. Porodica slavnog Nijemca nije se još oglasila.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: