Objavljeno: 12.09.2016 u 16:33 | Vijesti | Komentara:

UŽAS U SELU: Nezapamćen zločin, sin nožem zaklao majku – otkriven razlog!

U selu Rajčilovci kod Bosilegrada u ponedjeljak oko 8 časova Čedomir Vasev (35) ubio je svoju majku Vericu Vasev (58) zadavši joj nekoliko uboda oštrim predmetom u leđa, potvrdio je za Informer Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

kuca-uzas

Prema Stamenkovićevim riječima, Čedomir je svoju majku najvjerovatnije ubo nožem, nakon čega je ona preminula na licu mjesta.

- Motivi ovog zločina nisu poznati, a Čedomir Vasev je lišen slobode. Protv njega će biti preduzete odgovarajuće mere i radnje u skladu sa zakonom – kaže Stamenković.

Kako se saznaje, ubistvo se dogodilo u romskom dijelu sela.

Prema riječima jednog od mještana Rajčilovaca, svađa je izbila oko stepeništa nove kuće koju je Vasev gradio.

- Verica je sa još nekoliko djece živjela u staroj kući, dok je Čedomir za sebe, svoju ženu i njihovo dvoje djece zidao novu kuću. Svađa je izbila oko stepeništa koje je Čedomir gradio. Nisam mogao da vjerujem šta sam čuo, jer i Čedomira i Vericu znam kao dobre i fine ljude. Čedomir je radio u rudniku Karamanica. Mnogo je vrijedan i pošten čovjek, radan, pa sam baš zatečena njegovim potezom. Prijavio se čak i da bude kum na seoskoj slavi u Rajčilovcima sljedeće godine na Spasovdan – kaže mještanin ovog sela.

Izvor: informer.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: