Objavljeno: 25.05.2013 u 15:21 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Umrla 21-godišnja Stephanie Knight, koja je sastavila “listu posljednjih želja”

Umrla je Britanka Stephanie Knight (21), koja je bolovala od rijetkog oblika tumora, tzv. Ewingovog sarkoma. Vijest je potvrdila njena majka, koja je o tome objavila dirljiv post na Facebooku.

stephanie-umrla

Stephanie je dirnula srca ljudi širom svijeta na svome putu prema ispunjenju posljednjih želja, među kojima i upoznavanje Garyja Barlowa. Stephanie se s tumorom kostiju borila od 17. godine. Na Novu godinu doznala je kako je njeno stanje trajno te su nade za izlječenje minimalne. No nije se prepustila očaju, već je složila popis svojih želja koje želi ostvariti prije smrti. I na njima je intenzivno radila.

Na popisu se našlo štošta, od druženja s prijateljicama do odmora na obali s najbližom obitelji. Nakon objave njene priče u britanskim medijima krajem januara, javili su se mnogi koji su željeli pomoći u ostvarenju Stephanienih planova. Ispunila ih je više nego što je očekivala.

- Zaista sam ganuta. Nekad se bojim nasmijati jer znam da ću se rasplakati od sreće – rekla je nakon toga za Daily Mail.
U dnevnoj sobi pjevao joj je Gary Barlow, a s njime je i popila čaj. Kontaktirali su je i Robbie Williams te vojvotkinja od Yorka koja joj je poslala fotografiju iz Grčke…
Upoznala je ekipu iz Tottenham Hotspura, a večer je provela i u večernjem izlasku gdje su je častili koktelima i ugađali joj poput VIP zvijezde.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: