Objavljeno: 30.12.2017 u 18:02 | Vijesti | Komentara:

TUŽNA VIJEST PRESJEKLA SVE: U Dubaiju, gdje je otišla pred Novu godinu poginula mlada Sarajka

Potresna vijest stigla je 28. decembra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE). Mlada Sarajka poginula je u Dubaiju!

sarajka-nastradala

Mlada Sarajka Dalila Mujčinović (20) izgubila je prekjučer život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Dubaiju. Ova dvadesetogodišnjakinja stigla je prije nekoliko dana u ovaj grad kako bi posjetila svoju prijateljicu, s kojom je željela slaviti Novu godinu.

TEŠKE POVREDE. Nažalost, njen mladi život ugasio se nakon stravičnog sudara cisterne i terenca, u kojem se nalazila sa prijateljicom.

Dalila je na mjestu podlegla, dok je njena prijateljica završila s teškim povredama i doktori joj se bore za život.

nesreca-sarajka

Nastradala Dalila bila je student druge godine International Burch University. Završila je Međunarodnu srednju školu Sarajevo.

Za mladu Dalilu prijatelji imaju samo riječi hvale. Žaleći za ugašenom mladošću, opisali su je kao djevojku vedrog duha, omiljenu u društvu, izuzetno ambicioznu i talentiranu.

OPROŠTAJNE PORUKE. Dalila je trenirala zumbu i pjevala u ansamblu “Sultan Mehmed Fatih”” Njeni najbliži prijatelji tugu nisu mogli sakriti ni na društvenim mrežama. Facebook je bio preplavljen oproštajnim porukama prijatelja, koji još ne mogu da vjeruju da je više nema. Iza nastradale djevojke ostali su brat i roditelji.

Jučer je International Burch University organizovao komemoraciju.

in-memorian-saraja

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: