Objavljeno: 22.06.2017 u 10:39 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Tragičan splet okolnosti: Vodili ljubav u automobilu i utopili se (FOTO)

Mladi par iz Rusije prijavljen je pod nestale, a pronađeni su mrtvi u automobilu. Odvezli su se na jezero u okolici Volgograda i prepustili strastima…

mladi-par-rusija

Par vršnjaka poginuo je na jezeru u okolici Volgograda u Rusiji na prilično bizaran način – tijekom seksa na zadnjem sjedištu automobila.

Jevgenij Černov i Jana Kriučkova pronađeni su mrtvi u automobilu, a istražitelji ovog slučaja kažu da je 22-godišnji par vodio ljubav na zadnjem sjedištu automobila parkiranog kraj jezera. Njih su kao nestale prijavile njihove obitelji, a situacija je, nažalost, završila tragično.

Mjenjač je bio ostavljen u položaju N (neutral), odnosno u “praznom hodu”. Njihove strasti su toliko tresle automobil da se skotrljao u jezero, bez šanse za spasom.

Potonuli su i utopili se, a šef ruskog istražnog odbora kratko je izjavio da je “auto izvučen iz jezera i u njemu su pronađena tijela dvoje mladih ljudi”.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: