Objavljeno: 31.12.2013 u 12:50 | Svijet | Komentara:

IZBIRLJIVI PLJAČKAŠ ‘Napao nas je i uzeo mi mobitel, a onda mi ga je s gnušanjem vratio’

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

‘Očito je zaključio da za njega ne može dobiti ništa. To mi je čak pomalo bilo i smiješno – kazao je pokradeni Kevin Cook (25) iz Brooklyna.

Prosjaci na ulici možda nisu izbirljivi, no to svakako jesu pljačkaši. Naime, u noći na subotu u Central Parku u New Yorku dvojica razbojnika napala su jednog turista i njegovog prijatelja iz Brooklyna.

- Ne miči se i ne radi buku, inače ću te ubiti – kazao je jedan napadač i pritom izvukao pištolj.

- Što imaš kod sebe? Ne miči se, daj mi svoj novac – dodao je pljačkaš i oteo dvojici prijatelja kožnu aktovku, kreditne kartice, putovnicu i 113 dolara.

No, kada se naposlijetku dočepao mobilnog telefona, užasnuo se.

- Ugledao je mobitel i izgledao je kao da misli ‘Koji je ovo vrag?!’, a onda mi ga je vratio – kazao je Kevin Cook (25) iz Brooklyna.

- Imam prastari mobitel. Očito je zaključio da za njega ne može dobiti ništa. To mi je čak pomalo bilo i smiješno – dodao je.

Dvojica pljačkaša još nisu uhićena , a policijska istraga je u tijeku.

Izvor: Jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: