Objavljeno: 14.12.2013 u 18:22 | Svijet | Komentara:

Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za “ponos” dok je obavljao nuždu

Otišao je obaviti nuždu na WC, a izašao isprepadan i vičući: “Zmija! Zmija! Zmija!”

zmija-u-skoljci

Muškarca je tijekom obavljanja nužde na WC-u, u Gani, za vrh penisa ugrizla velika crna zmija. Incident se dogodio u srijedu, a nesretnik koji je doživio neugodu je 34-godišnji Kwabena Nkrumah, prenosi Huffington Post.

Nkrumah ističe kako je smatrao da je bol koju je osjetio na penisu normalna, sve dok nije spustio pogled i vidio o čemu se zapravo radi. Panično je istrčao iz WC-a vičući kako je zmija unutra. Nastala je opća panika u kojoj su svi koji su koristili ostale prostoije u javnom WC-u istrčali van.

Zmija u WC-u samo je kap koja je prelila čašu, jer je stanje u tom javnom WC-u već ionako bilo prestrašno, ističe Nkrumah.

Nije poznato o kojoj vrsti zmije se radilo, no obzirom da je nesretni Nkrumah davao izjave nakon incidenta, vjerojatno se nije radilo o otrovnici. Nitko drugi nije potvrdio da je u javnom WC-u viđena velika crna zmija.

Izvor: Dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: