Objavljeno: 03.10.2016 u 16:57 | Vijesti | Komentara:

SVAKA ČAST: Mariji Ferizović se nakon životne drame desilo nešto što nikako nije očekivala!

Ispovijest zlostavljane Marije Ferizović i akcija Kurira da unesrećenoj samohranoj majci troje djece pomogne potresla je cijelu Srbiju, ali i motivisala mnoge kompanije da se pridruže akciji ovog lista. Među prvima je reagovao Auto-moto savez Srbije i kao društveno odgovorna kompanija ponudio da Mariji obezbijedi radno mjesto.

marija-foto

- Čim Marija bude mogla, a u skladu s njenim kvalifikacijama i potrebama naše kompanije, ona će početi da radi. Kad se bude potpuno oporavila, javiće nam se, a mi ćemo naći adekvatnu poziciju za nju kako bi što prije mogla da počne da radi. Vjerujemo da svojim primjerom ukazujemo svim kompanijama da mogu da postupe na sličan način i pomognu onome kome je to potrebno – rekao je za Kurir Dejan Jevtić, direktor razvoja i marketinga „AMS osiguranja“.

Kampanji Kurira pridružila se i zdravstvena ustanova „Medigrup“, koja je ugnjetavanoj Mariji ponudila pomoć.

- Prije svega, drago nam je da ste pokrenuli akciju da se nesrećnoj ženi pomogne i sa zadovoljstvom vam se priključujemo u tome. Ono što mi možemo kao zdravstvena ustanova su pregledi i zbrinjavanje žene u medicinskom smislu. S obzirom na to da je pretrpjela udarce, možemo da uradimo pregled stomaka i karlice, ali i da joj pomognemo da zaliječi rane koje je zadobila – rekla je za Kurir Ivana Vulić Živković, direktor marketinga „Medigrupa“.

Inače, Marija je u petak, nakon posjete redakciji Kurira, pregledana na klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije, koji se takođe priključio akciji pomoći unesrećenoj ženi. Na pregledu su joj, kako saznajemo, konstatovane stare, ali i svježe povrede, a riječ je o prelomima vilice i nosne kosti.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: