Objavljeno: 30.11.2017 u 14:48 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

STRAVIČNO UBISTVO: Izrešetao je bivši – Ana je radila u teretani gdje su se i upoznali

Ubijena Ana Kurtanjek (30) je bivša hrvatska reprezentativka u sinkroniziranom plivanju i fitness trenerica koja je radila u fitness klubu Play u Gradišćanskoj ulici.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Bivši policajac Dubravko S. (36) ubio je u srijedu u 20.25 sati s četiri hica iz vatrenog oružja u garaži u Gradišćanskoj 34 u Zagrebu bivšu djevojku Anu Kurtanjek (30), a nakon toga je počinio samoubojstvo hicem u glavu na otvorenom prostoru u Prilazu baruna Filipovića oko 20.40 sati.

Ana Kurtanjek je bivša hrvatska reprezentativka u sinkroniziranom plivanju i fitness trenerica koja je radila u obližnjem fitness klubu Play u Gradišćanskoj ulici gdje su se njih dvoje navodno i upoznali.

Anino tijelo pronađeno je odmah nakon ulaza u podzemnu garažu između dva automobila, a sva četiri hica ispaljena su joj u predio oko srca i na mjestu je preminula. Pretpostavlja se da je Ana ubijena u trenutku kad se spremala napustiti garažu nakon odrađenog treninga u fitness klubu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Njegovo tijelo pronađeno nešto kasnije pored auta u Prilazu baruna Filipovića. Kraj njega je bio i pištolj koji je posjedovao ilegalno.

Što je bio povod ubojstvu još nije poznato.

Dubravko S. je dobio otkaz u policiji zbog puno propusta.

Na stranici fitness kluba Play o Ani Kurtanjek je napisano da je veliki dio života provela aktivno se baveći sportom.

- Kao bivša reprezentativka u sinkroniziranom plivanju etablirala se u tom sportu i postala sutkinjom, članicom izvršnog odbora u savezu sinkroniziranog plivanja, ali i trenericom istog. Napredak u sportskom životu nije stao na tome i Ana je ubrzo okušala svoje vještine na studiju gdje se trenutno specijalizira na kondicijskoj pripremi sportaša. U svom trenerskom stažu postala je Les Mills trener s naglaskom na bodyattack, bodypump, bodycombat te bodybalance – piše o Ani Kurtanjek fitness klub.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ana Kurtanjek fitness savjete davala je i na Hrvatskoj televiziji o čemu je snimljen i prilog, te pisala stručne članke o tjelesnoj pripremi plivača.

- U šoku sam. Prava šteta. Bila je divna, zabavna, pametna, omiljena u društvu – rekao nam je njezin poznanik.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: