Objavljeno: 14.01.2017 u 23:28 | Vijesti | Komentara:

STIŽE NOVA SNJEŽNA MEĆAVA? Evo šta najavljuju meteorolozi za sutra!

Prema prognozi, za sutra ujutro predviđa se slab i umjeren mraz, po kotlinama i dolinama rijeka moguća je magla ili niska oblačnost, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano.

snijeg-foto

Vjetar će biti slab i umjeren sjeverozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus devet do minus tri, a najviša dnevna od nule do pet stepeni Celzijusa. U toku noći predviđa se naoblačenje sa snijegom.

Od ponedjeljka se predviđa oblačno i hladno, mjestimično sa snijegom uz formiranje ili povećanje visine snježnog pokrivača. U planinskim predjelima duvaće jak istočni i sjeveroistočni vjetar pa se očekuje stvaranje snježnih nanosa. Temperatura će biti malo ispod prosječnih vrijednosti, a najviše dnevne kretaće se od minus četiri do jednog stepena.

Izvor: pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: