Objavljeno: 11.09.2013 u 16:53 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Šokantno: Slikala se sa pištoljem uperenim u djetetovu glavu i sliku stavila na Fejsbuk

Šokantna slika nepoznate žene koja upire pištolj u glavu djeteta izazvala je oštre reakcije na društvenim mrežama od kada se, prije mjesec dana pojavila na Facebooku.

pistolj-dijete

Uprkos hiljadama pregleda na društvenim mrežama, identitet žene i djeteta i dalje nije poznat. Na fotografiji se vidi mlada žena kako, uz osmjeh, upire pištolj direktno između očiju dvogodišnjeg djeteta.

Jedine poznate informacije su da se slika pojavila na argentinskom Facebooku pa se vjeruje da su žena i dijete iz Južne Amerike, ali osim toga, nisu otkriveni nikakvi konkretni podaci.

Nije poznato ni da li je pištolj na slici pravi, ali bez obzira na to, organizacije za zaštitu djece tvrde da ovakvo suočavanje sa vatrenim oružjem može negativno utjecati na djecu.

Izvor: Blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: