Objavljeno: 10.05.2016 u 13:15 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

Šok ispovijest muža ubijene pjevačice: Noć prije ubistva mi je rekla “Neko će…“

Ekskluzivno, po prvi put od kako je brutalno ubijena pjevačica Grand produkcije, Jelena Marjanović (33), samo za novi broj Scandal!-a progovorio je njen suprug Zoran Marjanović, koji se sve vrijeme po pisanju medija tretirao kao jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo na nasipu u Borči i ispričao šokante detalje o posljednjim minutama njenog života.

zoran

“Noć prije ubistva Jeca mi je rekla neko će nastradati! U dvorištu nam je bila ptica zloslutnica, htio sam da je gađam kamenom, a ona mi je rekla Ne, nemoj! Čućeš baš loše vijesti”, započinje ispovijest Zoran i dalje nastavlja:

“Dok je vozila ka nasipu, Jeca nas je jako čudno gledala, taj pogled je predskazao da je posljednji pogled u nas”, kazao je Zoran Marjanović i dodao:

“Jelena je kod nasipa skinula kačket i stavila ga Jani na glavu. Ostavila joj je nešto svoje, a kćerkinu cuclu je stavila u džepi otišla“.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: