Objavljeno: 02.03.2015 u 16:12 | Regija, Vijesti | Komentara:

SKINUTA SA APARATA: Pogledajte šta je supruga Ace Pejovića uradila kada ga je vidjela!

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela da komunicira sa ljekarima, ali i sa suprugom koji je uz nju sve vrijeme, objavljeno je jučer što je obradovalo sve koji su bili uz pjevača i njegovu suprugu cijelo vrijeme.

aco-biljana-pejovic

- Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promjene. Ništa nije izvijesno.

- Njeno stanje se prati iz minuta u minut – kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru.

Dobra vijest je, kako su nam objasnili, da je poslije operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svjesna je, osmjehnula se, počela je da priča i komunicira.

- Zbog opasnosti od gripa, ona još uvijek nije prebačena na odjeljenje neurohirurgije, već se ljekari o njoj brinu u šok sobi. Oni nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju bijeli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspjeti da se potpuno oporavi – priča naš sagovornik.

Planirano je da ukoliko njeno stanje bude bolje, danas nakon vizite i konzilijuma ljekara Neurohirurške klinike odjeljenja D Kliničkog centra Srbije ona bude prebačena na odjeljenje, gdje će morati da odleži još minimum nedjelju dana prije nego što definitivno bude otpuštena na kućno liječenje.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: