Objavljeno: 13.09.2017 u 19:57 | Vijesti | Komentara:

Sinan Sakić smješten u tuzlansku bolnicu!

Sinan Sakić već dugo ima zdravstvenih problema i u bolnici je u Tuzli, što je bio povod nekim dušebrižnicima da plasiraju informaciju, da se legendarni pjevač “bori sa životom“ i da je njegovo zdravsveno stanje jako loše, a što je uznemirilo veliki broj članova njegove porodice, ali i prijatelja koji su rasuti po cijelom svijetu.

sinan-sakic

Ipak, Sinanovo zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, a zbog problema sa srcem i pada imuniteta smješten je u Kliniku za interne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

O njegovom zdravlju sada brine dr. Mirsad Selimović koji važi za jednog od najboljih doktora interne medicine u regionu. Pad imuniteta i probleme sa srcem i povišenim pritiskom Sakić “vuče“ od ranije, prevashodno zbog neredovne ishrane i prebrzog tempa života, ali i “čašice više“.

U proteklom periodu imao je zaista dosta nastupa što ga je dodatno iscrpilo. Pa dešavalo se da noćima ne spava, ne jede redovno, voli popiti, a sami znate kakav je to udar na organizam i šta to može prouzrokovati. Dobro je da smo neke stvari otkrili na vrijeme i nadamo se da će sve izaći na dobro. Ovo će mu biti velika škola za ubuduće, jer kako god okrenete, zdravlje je najpreče. On je i ranije imao problema sa srcem i pritiskom, koji zbog načina života kakvim živi nije mogao regulisati, niti dovesti u normalu – rekao je za “Express“ Sinanov bliski prijatelj.

A da je Sinanovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće pokazuje i fotografija iz bolničkog kreveta na kojoj je Sakić u društvu dr. Selimovića.

Izvor: expressmag.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: