Objavljeno: 12.01.2018 u 11:29 | Vijesti | Komentara:

“Silovao me je radnik ćevabdžinice” MLADA SARAJKA U POTRESNOJ ISPOVIJESTI PRIZNALA ŠTA SE DESILO

Sarajevska policija privela je jučer kasno popodne mladića koji se sumnjiči da je u ranijem vremenskom periodu silovao maloljetnicu. 

cevapi

Kako piše Faktor, pozivajući se na izvore bliske istrazi, priveden je radnik u jednoj sarajevskoj ćevabdžinici.

Prema nezvaničnim informacijama, maloljetnica je slučaj prijavila Policijskoj upravi Novi Grad. Ona je u svojoj prijavi navela kako je sa mladićem izašla na piće u jedan sarajevski ugostiteljski objekat, a potom ju je on automobilom trebao odvesti kući.

Međutim, kako se maloljetnica kasnije povjerila svojoj majci, on ju je u automobilu prisilio na spolni odnos. Nakon što je ispričala majci šta se desilo, odlučile su se da slučaj prijave i policiji.

Mladić bi, kako je potvrdio spomenuti izvor, sutra trebao biti ispitan pred tužiocem, a policija provjerava navode prijave i radi na prikupljanju dokaza u ovom slučaju.

Budući da je u ovom slučaju oštećena maloljetnica, iz MUP-a Kantona Sarajevo (KS), kao ni iz sarajevskog Kantonalnog tužilaštva nam nisu mogli iznositi detalje ovog slučaja.

Predstavnica za javnost Tužilaštva KS Azra Bavčić potvrdila je samo da je osumnjičeni predan u nadležnost tužioca, koji bi, nakon što ga ispita, trebao donijeti odluku o daljim mjerama u ovom slučaju.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: