Objavljeno: 28.05.2016 u 17:01 | Vijesti | Komentara:

Samohrana majka živjela u bijedi: Iznenađenje njene djece je DOVELO DO SUZA (VIDEO)

Da bi spasila troje djece iz komšiluka u kojem su neprestano prijetile lokalne bande i kriminal, Treniša se odselila u drugi kraj, ali nije imala čime da opremi novi dom.

samohrana-majka-foto

Treniša je požrtvovna samohrana majka troje djece. Živjeli su u malom stanu u komšiluku u kojem su neprestano prijetile lokalne bande i kriminal. Zbog toga je Treniša željela da se odseli. Htjela je sigurno mjesto za odrastanje svoje djece.

Uz pomoć organizacije Habitat for Humanity, majka je uspela da se preseli. Međutim, sledeća prepreka je bila nabavka nameštaja i opremanje novog doma. U pomoć im je priskočio “Home Made Simple”, ali to nije bio običan televizijski šou.

Dizajnerima su pri osmišljavanju i uređivanju novog doma pomagala Trenišina djeca. Time su svojoj mami željeli da iskažu i uzvrate ljubav i trud kojima ih svakodnevno nesebično obasipa.

Djeca su radila na rasvjeti, zavjesama, slikama… i upravo su to možda i najljepši i najličniji detalji u novom domu. Treniša nikada nije ni pomišljala da bi trpezarijski sto mogao da stane u njenu dnevnu sobu, ali stručni tim je i to riješio. Porodica je bila presrećna zbog novog doma, ali pravo iznenađenje za sve je usleijdilo nakon što su otvorili vrata svojih soba!

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: