Objavljeno: 09.04.2017 u 9:28 | Vijesti | Komentara:

PUCAO U SEBE ZBOG DJEVOJKE: “Dok sam se borio za život u bolnici, ona nije ni pitala za mene”

Josip-Joco Marković (26) iz Stojkovića kod Novog Travnika, koji je nedavno zbog ljubavnih problema s djevojkom sebi pucao u stomak iz automatskog oružja napustio je bolnicu “Dr. Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj iako se, kako navodi, još ne osjeća dobro.

puca-u-sebe

Međutim, zamolio je da mu bude objavljeno izvinjenje svim ljudima koje je na neki način doveo u nezgodnu poziciju, a pogotovo radnicima TC Iva iz Viteza.

– Teško mi je što sam napravio taj nerazumni potez zbog djevojke i ugrozio svoj život.Žao mi je što sam u nezavidnu situaciju doveo i zaposlenike poduzeća Iva te im se ovim putem javno ispričavam – izjavio je Marković.

puca-u-sebe-2

Drama se odigrala ispred TC “Iva”

On je dodao da je mnogo puta zaplakao u bolnici dok je bio na aparatima koji su ga održavali na životu, a nije mogao izraziti žaljenje i kajanje zbog svog nerazumnog čina.

– Moja bivša djevojka uopće nije pitala za moje zdravstveno stanje niti se više javila – izjavio je za portal Flash.ba Josip Marković.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: