Objavljeno: 01.10.2016 u 18:51 | Vijesti | Komentara:

PRVA SLIKA MONSTRUMA: Pogledajte kakva je ljepotica Marija bila prije zlostavljanja!

Urinirao je po meni i tjerao me da jedem njegov izmet. Davio me je, udarao letvom na kojoj su bili ekseri! Pekao me užarenim limom i žiletom! Dozivala sam pomoć. Ne znam kako komšije nisu čuli vapaje. Možda i jesu, ali nisu htjeli da se miješaju. Pakao koji sam preživjela kao da još preživljavam. Noću ne mogu da spavam.

ubica-ahmed-marija-f

Zatvorim oči i vidim muža kako mi se primiče i u snu mi prijeti: „Vidiš da sam te našao!“ Opet me udara pesnicama, šutira, osjećam kako me bode ekserom i makazama, žigoše zagrijanom cijevi…

I onda se uz vrisak budim mokra iz košmara.

Ovako započinje ispovijest Marije Ferizović (21) iz Beograda, koju je nevjenčani suprug Ahmed Marinković (40) dva dana držao u iznajmljenom stanu i fizički i psihički se monstruozno iživljavao nad njom.

ubica-ahmed-marija-1

- Strah me je. Imam dvije kćerke i ne želim da ijedna žena preživi ni pola onoga što sam ja preživjela za tri i po godine, koliko sam bila sa Ahmedom. Ovo nije bio prvi put da me bije. Bio je nasilan i ranije, ali ne ovako. Dešavalo se da me izudara, trpjela sam zbog djece, a i prijetio je da će me naći gdje god da odem. Želim da upozorim sve žene da ne dozvole da ih bilo ko maltretira i ponižava. Da nisam smogla snage da zovem policiju, vjerovatno bi me ubio – priča nesrećna žena dok pokazuje brojne povrede.

Nad njenom sudbinom rasplakala se Srbija. Kaže da se trudila da bude dobra i poštena žena, ali to, čini se, nije uticalo na Ahmeda da joj istom mjerom vrati.

- Ne znam šta je pravi razlog njegovog bijesa, ali postoji određena sumnja da se viđao s nekom drugom ženom. I tada kada me je tukao, govorio mi je: „Vidi kako si debela!“ Prijetio mi je da ne smijem nikom da se žalim jer će ubiti i mene i djecu – kaže drhtavim glasom Marija.

Posljednjih dana je stalno kod ljekara, koji su joj konstatovali prelom nosa i vilice.

- Udarao me je pesnicama i šutirao dok je kćerke i sina držao zatvorene u drugoj sobi. Urinirao je po meni i tjerao me da jedem njegov izmet. Davio me je, udarao me je letvom na kojoj su bili ekseri! Gdje god je udario, probušio je kožu. Kada me je udario u nogu, jedan ekser mi se zabo u koljeno, zbog čega se sad teško krećem… Pekao me je užarenim limom i žiletom! Dozivala sam pomoć… Ne znam kako niko od komšija nije čuo moje vapaje. Možda i jesu, ali nisu željeli da se miješaju i donekle ih razumijem. Meni i danas u glavi odzvanja plač djece koja traže da dođu kod mame. Nije im dao, a ja sam bila nemoćna da bilo šta uradim.

Na njenu priču nadovezuje se majka Elizabeta i objašnjava da kćerku ne bi prepoznala da nije vidjela bebu u njenim rukama.

- Zabranio je Mariji da bude u kontaktu sa mnom. Dok se ovo nije desilo, nisam ni znala gdje žive. Jedina mi je želja da što duže bude u zatvoru.

OVO JE LICE MONSTRUMA

ubica-ahmed-marija-2

Ahmed Marinković (40), monstrum koji je dva dana u Kaluđerici zvjerski prebijao Mariju Ferizović, u policiji je negirao krivicu i tvrdio da ne zna kako su nastale povrede. Zadržan je u pritvoru mjesec dana. Inače, on je do prije tri godine radio u JKP „Gradske pijace“. Nakon otkaza, privatno je namiještao klime. Uhapšen je u utorak u trenutku dok je policija njegovu ženu vodila u DZ u Kaluđerici.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: