Objavljeno: 08.10.2017 u 11:18 | Svijet, Vijesti | Komentara:

PROFESORICA MJESECIMA SPAVALA S UČENIKOM (15) Vodila ga je na ručkove i u šetnje, sutkinja je oprala: ‘Naravno da tinejdžer neće odbiti takvu ponudu!’

Bivša profesorica Alice McBrearty osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 16 mjeseci jer je imala 14-mjesečnu se*sualnu vezu s jednim od svojih 15-godišnjih učenika. 

profesorica

Dvadesettrogodišnja profesorica imala je spolne odnose s njim po hotelima, ponekad su se ljubili sami u razredu, a jednom prilikom ga je odvela sa sobom kod svojih roditelja u Londonu, prenosi Sky News detalje sa suđenja.

Proglašena je krivom za se*sualne odnose s djetetom, a dok je sutkinja Sheelagh Canavan čitala presudu, optužena je briznula u plač s licem prekrivenim dlanovima. Sutkinja je tijekom izricanja kazne napomenula da je kao profesorica koja je bistra i inteligentna mogla prepoznati razliku između dobrog i lošeg, a da je ipak odlučila imati spolne odnose s djetetom.

- Prihvaćam činjenicu da je dječak pristao na to, no koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvaćam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo kako ste oboje naveli i da godine inače nemaju veze s ljubavi. No ovaj put imaju. Vaša je uloga bila da ga štitite i učite donositi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno – pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne – rekla je sutkinja.

Dodala ga je na Facebook, uskoro su šetali po parkovima i išli na ručkove

Veza je počela kad je profesorica McBrearty učeniku poslala zahtjev za prijateljstvom na Facebooku, a 15-godišnjak je za cijelo vrijeme veze bio zaljubljen preko ušiju. Zajedno su provodili vrijeme po parkovima i vodila ga je na ručkove.

Veza je završila kad je otac dječaka sve doznao i nazvao policiju. Optužena je u međuvremenu ostala bez posla, a zbog svega je više nitko nije ni htio zaposliti u struci, pa je morala raditi neke manje honorarne poslove.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: