Objavljeno: 20.04.2015 u 11:04 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Ovaj momak se svakog dana ‘peče’ na vatri, ali kada čujete zbog čega ostaćete bez teksta!

Gotovo svakog dana na internetu naiđemo na neku fascinantnu priču. Baš kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, pojavi se neka nova, još čudnija i bizarnija od prethodne…

Kada vam doktori dijagnosticiraju rak, to sa sobom donosi osjećaj užasa i nelagode. To dobro zna 25-godišnji Kinez Jia Binhui. Ipak, ta strašna vijest nije zaustavila ovog mladića da učini sve kako bi promjenio svoju budućnost.

Međutim, umjesto da započne liječenje u bolnici, Binhui koristi jednu metodu koja je svim ljudima prilično neobična.

Nakon što mu je nestalo novca za medicinsko liječenje, Binhui je čuo da toplina preko 40 stepeni Celzija može biti zamjena za hemoterapiju ili transplantaciju koštane srži

kinez-na-vatri (1)

S ovom idejom, Binhui je napravio neku vrstu ražnja, te je odlučio da se svakog dana peče na vatri. “Kažu da eksperti vjeruju da temperature preko 40 stepeni Celzija mogu ubiti ćelije raka, zato sam napravio ovo u svom dvorištu”, izjavio je Binhui.

kinez-na-vatri (2)

Mi se zaista nadamo da će se sav ovaj trud isplatiti mladom Binhuiju koji je nedavno oženio svoju ljubav iz djetinjstva. Nadamo se da će što prije pobjediti ovu opaku bolest!

kinez-na-vatri (3)

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: