Objavljeno: 30.08.2017 u 12:39 | Svijet, Vijesti | Komentara:

OTELI JE I IZVADILI JOJ DIJETE IZ UTROBE? Majčino truplo pronašli u rijeci, a beba je, živa i zdrava, danima bila u stanu iz kojega je žrtva nestala

Savanna LaFontaine-Greywind sljedeći mjesec trebala je roditi djevojčicu, ali 22-godišnja Amerikanka iz Farga misteriozno je nestala 19. kolovoza.

Savanna LaFontaine-Greywind

Tada je obitelji rekla da ide posjetiti prijateljicu u susjedstvu, a dan poslije kajakaši su pronašli njezino tijelo u rijeci u Moorheadu u saveznoj državi Minnesoti – bilo je omotano samoljepljivom trakom i plastičnom vrećicom, piše Washington Post.

Policija je izvijestila kako je Savannino dijete pronađeno živo i zdravo, i to baš u stanu prijateljice iz kojega se nesretna djevojka nikada nije vratila.

Nagađa se kako je žrtva bila oteta, a postoji mogućnost i da je beba silom izvađena iz njezine utrobe. Zbog Savannine smrti uhićene su dvije osobe – 38-godišnja Brooke Lynn Crews i 32-godišnji William Henry Hoehn. Upravo su oni bili posljednji koji su Savannu vidjeli živu.

Naime, LaFontaine-Greywind došla je u njihov stan kako bi pozirala ženi koja se bavi šivanjem i dizajniranjem odjeće za njezin novi katalog. Savanna je prije nestanka u stanu ostavila novčanik i netaknutu pizzu koju je naručila.

- Nema šanse da bi moja kći, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, samo tako otišla bez pozdrava i objašnjenja. Odmah sam znala da joj se nešto strašno dogodilo – izjavila je žrtvina majka.

Novorođena djevojčica poslije pregleda u bolnici predana je socijalnoj službi.

Osumnjičeni Crews i Hoehn policiji su potvrdili da je malena Savannina kći, ali i dalje ne žele otkriti što se dogodilo majci.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: